B.K Sisu blev stiftet den 8. maj 1965.

Klubbens første hjemmebane var Bryggens Bowling Center, hvor klubben spillede indtil Rødovre Centrum stod færdig i foråret 1966. Sommeren 1966 rykker man teltpælene op fra Amager og flyttede til forstadskommunen Rødovre.

Klubbens medlemsskare var dengang på 30 personer, og indholdt navne som William Raben, Svend Jarlstrøm, Vagn Møller, alle personer som på en eller anden måde har været med til at præge dansk bowling.
William Raben – klubbens første formand og medstifter, var en behagelig og rolig mand, som havde en utrolig stor kærlighed for sporten. Williams ånd lever stadig i klubben, en ånd som behøves i en klub hvor bredde og elite skal være om samme bord.

De første ungdomsmedlemmer var Jørgen S. Rasmussen, Per Søndberg, Arne Jensen, Yvonne Nielsen og lidt senere  Birgitte Lund. Også disse personer har gennem tiden haft stor betydning for Dansk Bowling, især på den udøvende side.

Allerede fra de tidlige år var Sisu med til at præge dagligdagen i bowling, og var helt fremme når der skulle spilles om pokaler og medaljer. I 1972 vandt klubbens herrer mesterrækken, en række som året efter blev omdøbt til 1. division og samtidig blev landsdækkende. Op gennem vores "ungdomsår" kom der langsomt flere og flere unge mennesker ind i klubben, og man kunne godt mærke at ånden ændrede sig, men det var stadig en ånd, der kæmpede for det gode spil og viljen til altid at vise det bedste.

Når man kigger på  klubbens merriter, fremgår det med tydelighed, at B.K Sisu hører til blandt de "tunge" drenge i dansk bowling. Det er stort set blevet til mindst én medalje af alt der findes at spille om, og utrolig mange medlemmer har været blandet ind i disse flotte meritter.

Klubbens flotte præstationer i 1. division har indefor de sidste 5 år fået et par knæk, først da vores damer rykkede ud af landets fornemste række, og derefter da vores herrer i 1998 måtte tage samme tur. På damesiden har vi altid måtte sige farvel til mange store spillere gennem tiden, enten på grund af børn, flytning eller fordi de ganske enkelt mistede lysten til spillet.

Situationen er ikke meget anderledes i skrivende stund, og der arbejdes ihærdigt på at genskabe en stærk dameafdeling. På herresiden røg der lidt chockbølger gennem landet, da man endelig havde fået skovlen under de "røde". Men i alt beskedenhed tror vi, at klubben, spillerne og ikke mindst de øvrige medlemmer havde godt at denne lidt anderledes situation.

Nu kunne man følge 1. holdene på hjemmebane og udebane – uden at skulle rejse udenbys, det glædede mange sig til – også spillerne. Et af de mål som klubben satte sig var, at herrerne inden for 2 år skulle tilbage til landets bedste række, og damerne skal være tilbage senest i sæsonen 2001.
Historien fortæller så også at damerne vendte tilbage som forudset, dog med den store ærgrelse, at de samme sæson måtte se sig slået ud af divisionen igen.

Herrerne vendte også tilbage, og fik i den første sæson en fornem sølvmedalje. Året efter fik de igen revance, idet de denne gang snuppede guldet.

2007 var damerne tilbage som vindere af den formenste række, og herrerne fik sølvmedaljer. Damerne vandt ligeledes guld i 2008 og 2009 medens herrerne i 2009 måtte tage til takke med en 4. plads i Ligaens slutspil.
*
2010 blev desværre ikke et godt år for BK Sisu´s herrrer i bowlingligaen. Holdet endte på en sidsteplads og må en tur ned i 1. division. Til gengæld kunne damerne overraske. Først kæmpede de sig i slutspillet og her tog de guldet, altså Danske Mestre igen - igen  - 2008 - 2009 og nu 2010. I 2. division herrer tog Sisu sølvmedaljerne til klubben.
*
2011 blev desværre ikke en gentagelse for BK Sisus damehold i Ligaen, idet de ikke nåede slutspillet og sluttede på en 5. plads i grundspillet.
Herrerne i 1. division var lige ved at tage medaljer, men måtte tage til takke med en 4. plads, og holdet i 2. division herrer, blev placeret således at der spilles i Københavnsserien i næste sæson.
*

2012 har været en sæson med både op og nedture.
Uro på Dame 1 medførte afbud til hele 2 ligarunder og holdet endte på en sidsteplads og nedrykning. Damerne ønskede ikke at spille i 1. dvision og valgte at forlade klubben.
BK Sisu har således ikke mere et damehold i Danmarksturneringen, og er end ikke at finde i rækken for 6 mandshold. Herrer 1 sluttede med sølvmedaljer i 1. division og håber på oprykning i næste sæson.
Desværre kun 19 aktive og 13 passive medlemmer tilbage i BK Sisu, så det kræver en del fodarbejde at komme tilbage på sporet.
*

I 2012 måtte vi tage afsked med en gammel sisuspiller idet John Thomassen den 10/5 afgik ved døden. Ære være hans minde.
*

Turneringen 2012/13 gav medaljer til 3 ud af fire hold i turneringen.

Guld til mixholdet - Sølv til herrer 2 - Bronze til dameholdet.

Herrer 1 sikrede sig en forbliven i 1. division

Tilgang fra ungdomsafdeling har givet klubben mulighed for igen at have 2 -seksmandshold i turneringen og vi fortsætter med 1-dame og 1 mixhold.

2013 gav endnu en gammel sisumand op, idet "Bette" Mogens den 10/5 afgik ved døden. Ære være hans minde.

2017 slukkedes endnu en af BK Sisu bowlingstjerner, idet Birgitte "Lund" Rou Jensen tabte kampen mod kræften. Ære være Birgites minde.

Turneringen 2013/14

Gav igen medaljer til BK Sisu.

Herrer 2 tog guldmedaljer og oprykning til KBH serie 2 A

Mixholdet tog guldmedaljer.

KBU Cup Sisu 3 tog guldmedaljer.

H 1 sluttede nr. 4 i 1. div og damerne nr. 5 i række 1.

Martin Ø deltog i EYC og fik sølv i double og bronze i single samt blev nr 3 i masterfinalen.

I DM 2014 blev det til bronze i double med Marcus, BK Viking.

Tilgang af medlemmer i denne sæson i både ungdom og seniorafdeling har givet nyt liv i klubben.

Turneringen 2014/15
Medaljer til Herrer 1 i form af Bronze i 1. division - Guld til Herrer 2  og sølv til Mixholdet i række 2.

Klubben er fyldt 50 år og der har været afholdt reception hvor mange "gamle" Sisumedlemmer kom forbi bla. Jørgen Skriver, Birgitte Jensen var med til at fejre dagen. Jubilæumsfest holde den 6/7 juni for alle klubbens medlemmer på Hotel Nørrevang på Falster hvor klubben også fejrede deres 25 års jubilæum.

Turneringen 2015/16

BK Sisu er tilbage i Bowlingligaen.

Herrer 1 vandt 1. division og sikrede sig oprykning til den bedste række i sæsonens sidste kamp.

Sølvmedaljer i Landspokalturneringen.

Martin Øager Københavnsmester, og sølv til Gert Nielsen

Sølv til Gert Nielsen og Mathias Madsen- sølv til Allan Bryde og Martin Øager.

Guld i Old Boys rækken til Gert Nielsen og bronze til Allan Bryde.

300 serie til Martin Øager i Landspokalen og Danske rekord til Herrer 1  6 mandshold 6 serier på 8134 kegler.

Martin Øager er kommet på Forbundets  bruttohold.

Turneringen 2016/17.

Øst regionsmestre blev BK Sisus ligahold, med en 5. plads. 

Sølvmedaljer i Østcuppen, en 1. plads i Rødovremesterskabet var højdepunkterne i denne sæson. Desværre ingen tilgang i medlemsskaren, og det medfører en nedgang i antal hold, idet der ikke tilmeldes et damehold til næste sæson. 

Turneringen 2017/18.

Nedrykning til 1. division - der manglede lige et enkelt point, så nu der skal spilles tilbage til ligaen.

Damerne og herrerne har delt om pladserne på holdet i 3. division, og det er gået fint.

Mixholdet blev nr. 2 og fik sølvmedaljer, og Cupholdet herrer vandt guld - Rødovremesterskabet - Sisu 2 blev nr. 1 og Sisu 2 nr - 2 og modtog fine pengepræmier. Tilgang af 2 nye medlemmer.

Turneringen 2018/19

BK Sisu herrer 1 sluttede som nr. 2 i 1. division og dermed sølvmedaljer.

Landspokalturneringen gav og en 2. plads og sølvmedaljer.

BK Sisu 2 sluttede som nr. 4 i 3. division og holdet i mixrækken sluttede som nr 5 i rækken.

Desværre afgang af 2 medlemmer.

Tilmeldt 2 herre og 1 damehold til turneringen 2019/2020.

Turnering 2019/20.

En turnering præget af Coronavirus , med nedlukning af hallen og 5 måneder uden bowling, kunne ikke forhindre BK Sisu i at afslutte turneringen 2019/20 på bedste vis.

Guld til Herrer 1 og dermed oprykning til Bowlingligaen.

Bronze til BK Sisu damer.

En 5. plads i 2. division til BK Sisu Herre 2.

Desværre har vi igen sagt farvel til et Sisumedlem. I oktober 2020 døde Benjamin Garcia, efter lang tids sygdom. Benjamin blev 82 år og har været i klubben siden 1986. Ære være hans minde. R.I.P. 

 Sæson 2021/22

Desværre har er flere af de nye medlemmer valgt at stoppe igen, men vi har da heldigvis stadig hold i turneringen og er kommet igennem sæsonen med skindet på næsen. Et enkelt medlem i seniorafdelingen valgte at gå til en anden klub, og en del ungdomsspillere vi havde håbet ville rykke op, valgte at gå til klubber med klubber med dame hold i ligaen. Ja sådan går det desværre, men vi er glade for "de gamle" stadig hænger på.

Dameholdet vandt guldmedaljer i række 2 og er rykket op i række 1. Herre 1 må en tur tilbage i 1. division. Herre 2 blev nr 4 i 2. division A og fortsætter der. 

Vi ser frem til sæson 2022/23.